Laadoplossingen

We werken voor een breed spectrum aan klanten die enthousiast zijn over elektrisch rijden, van individuele berijder tot en met grootzakelijk – een locatie gereed maken voor elektrisch laden is nog nooit zo eenvoudig geweest als met NewMotion. Onze laadoplossingen worden gebruikt door duizenden particulieren en bedrijven in tal van sectoren, waaronder:

De laadoplossing voor gedeelde parkeerlocaties

 

Woont u in een appartementencomplex? Of maakt u gebruik van een gedeeld parkeerterrein? Dan heeft NewMotion de perfecte oplossing voor u. Als u een eigen parkeerplaats hebt, dan hebt u volledige controle over uw laadpaal. Ook kunt u bijvoorbeeld toegangsrechten toewijzen zodat ook anderen kunnen laden via uw laadpaal. Als u gebruikmaakt van een gemeenschappelijk parkeerterrein, zullen wij nauw samenwerken met de eigenaar van dit terrein om een infrastructuur voor het laden van elektrische auto’s te kunnen realiseren.

In alle gevallen hebt u altijd volledig inzicht in uw laadpatronen, worden uw laadsessies nauwkeurig geregistreerd en kan worden ingesteld dat de kosten van de elektriciteit die u verbruikt automatisch worden vergoed aan de relevante partijen.

Maak uw parkeerplaatsen klaar voor de toekomst

Nu het aantal elektrische voertuigen op de weg groeit, is het belangrijk dat uw locatie klaar is om in te spelen op de toenemende vraag naar elektrisch laden. Trek milieubewuste bewoners aan en verhoog de waarde van uw locatie door slimme laadoplossingen voor elektrische voertuigen te installeren. Een bijkomend voordeel is dat deze laadoplossingen u helpen aan overheidsvoorschriften te voldoen en duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Hoogste tijd om uw parkeerplekken toekomstbestendig te maken!

Dankzij ons slimme installatieproces installeert u vandaag het aantal laadpalen dat precies past bij uw huidige behoefte. U kunt het aantal laadpalen in een later stadium eenvoudig en voordelig naar wens uitbreiden. Daarnaast zorgen we er met ons factureringssysteem voor dat elke huurder betaalt voor zijn/haar laadsessies en dat u de elektriciteitskosten krijgt terugbetaald.

Elektrisch laden aanbieden bij uw gebouwen

Met behulp van het Apartments Future-Proof pakket transformeert u uw parkeerplaats in een elektrisch laadstation. Bovendien kunt u de capaciteit gemakkelijk en betaalbaar uitbreiden tot 24 oplaadpunten. Het is niet nodig om uw netaansluiting te verzwaren. Dankzij Dynamic Load Balancing wordt de beschikbare stroom gelijkmatig over de oplaadpunten verdeeld.