Opleiding

Je bent op zoek naar een uitdagende technische baan waarin je de aankomende jaren zeker aan het werk kan? Ga dan aan de slag als monteur zonnepanelen want zonne-energie wordt de belangrijkste energiebron in de toekomst en er is dus werk genoeg!

Maar hoe word je monteur zonnepanelen?

Volg via Werk In De Zon een opleiding tot monteur zonnepanelen waarin je in korte tijd  de installatie van zonnepanelen gaat leren. Daaropvolgend loop je een stage van twee weken en aansluitend krijg je een contract bij Werk In De Zon.

Wij bieden jou een stageplek en een baangarantie!

Voldoe jij aan de eisen?

Je wilt werken aan je toekomst? Je bent niet bang om je handen vies te maken en buiten te werken? Je hebt geen hoogtevrees? Je hebt een technische achtergrond? Lees dan gauw verder..

Ben je momenteel uitkeringsgerechtigde dan val jij mogelijk onder het opleidingsconvenant dat Werk In De Zon heeft met het UWV. Dat zou kunnen betekenen dat je met behoud van uitkering een (deel) opleiding zou kunnen volgen.Tijdens deze periode heb je dan geen sollicitatieverplichting. We bekijken graag met je of jij gebruik kan maken van deze regeling.